Onze indoor beschikt over 2 terreinen,  goed voor een totale oppervlakte van 5.200 m².
De ene zaal is 2.700 m² en de andere 2.500 m² (balkon en loopbruggen inbegrepen).
Dit geeft ons de mogelijkheid om een groep van 80 personen tegelijkertijd te laten spelen.
Indoor vragen wij steeds minimum 6 personen (Op zaterdag minimum 8 personen).
 
Er zijn aparte vaste toiletten voor dames en heren en aparte kleedkamers met douches die gratis ter beschikking staan. En voor de dorstigen is er uiteraard ook een cafetaria.
Het voordeel van indoor is dat u niet afhankelijk bent van de weersomstandigheden.
  
Wij zijn gelegen in het centrum van Merchtem in de oude brouwerij gebouwen van de Ginder-Ale.
Via het openbaar vervoer is NPG makkelijk te bereiken :
- bushalte op 200 meter (halte Varkensmarkt op lijn 44 Aalst-Opwijk-Londerzeel, of lijn 245
   Brussel-Dendermonde)
- treinstation op 800 meter (lijn Brussel-Dendermonde).
  
Heeft u na het paintballen zin om iets te eten?
Dan kan u terecht in één van de vele taveernes of restaurants in de buurt van onze zaak.
Op aanvraag kunnen wij u een lijst toesturen.

Voor tarieven klik hier


Routebeschrijving

  
Vanuit Brussel:

Volg de ring, richting A12. Neem de A12 richting Boom/Antwerpen. Neem de afrit Meise/Wolvertem, volg de richting Wolvertem. In het centrum van Wolvertem aan de kerk rechtsaf en onmiddellijk opnieuw linksaf richting Merchtem. Na ongeveer 5 km en een rotonde, komt u voorbij het Total Fina Station; daar rijdt u rechtdoor, na 100 m neemt u op de T-splitsing linksaf, aan het kruispunt kunt u zich rechts parkeren want voor u bevindt zich National Paintball Games Indoor. Bel en kom binnen via de Kattestraat 27.

Vanuit Antwerpen:

Neem de A12 richting Brussel. Neem de afrit Meise/Wolvertem, volg de richting Wolvertem. In het centrum van Wolvertem aan de kerk rechtsaf en onmiddellijk opnieuw linksaf richting Merchtem. Na ongeveer 5 km en een rotonde, komt u voorbij het Total Fina Station; daar rijdt u rechtdoor, na 100 m neemt u op de T-splising linksaf, aan het kruispunt kunt u zich rechts parkeren want voor u bevindt zich National Paintball Games Indoor. Bel en kom binnen via de Kattestraat 27.

Vanuit Gent:

Neem de E40 richting Brussel; neem afrit Aalst, richting Aalst, aan de rotonde gaat u rechtdoor. Na de lichten rijdt u over 2 bruggen (eerst de Dender en dan de spoorweg). Aan de lichten linksaf. Volgende lichten rechtsaf (richting Moorsel). Na ongeveer 10 km neemt u rechtsaf na de lichten. Na de volgende lichten gaat u linksaf richting Merchtem. Na het Gabriels Station neemt u de eerste straat links richting Londerzeel. U neemt onmiddellijk de eerste straat rechts. Aan het volgende kruispunt parkeert u zich op de parking aan de linkerkant. National Paintball Games bevindt zich op uw rechterkant. Bel en kom binnen via de Kattestraat 27.
merchtem2.jpg
website-005.jpg
website-018.jpg
zaal Merchtem.jpg
website-023.jpg
website-028.jpg