Onze indoor beschikt over 2 terreinen,  goed voor een totale oppervlakte van 5.200 m².
De ene zaal is 2.700 m² en de andere 2.500 m² (balkon en loopbruggen inbegrepen).
Dit geeft ons de mogelijkheid om een groep van 80 personen tegelijkertijd te laten spelen.
Indoor vragen wij steeds minimum 6 personen (Op zaterdag minimum 8 personen).
 
Er zijn aparte vaste toiletten voor dames en heren en aparte kleedkamers. En voor de dorstigen is er uiteraard ook een cafetaria.
Het voordeel van indoor is dat u niet afhankelijk bent van de weersomstandigheden.
  
Wij zijn gelegen in het centrum van Merchtem in de oude brouwerij gebouwen van de Ginder-Ale.
Via het openbaar vervoer is NPG makkelijk te bereiken :
- bushalte op 200 meter (halte Varkensmarkt op lijn 44 Aalst-Opwijk-Londerzeel, of lijn 245
   Brussel-Dendermonde)
- treinstation op 800 meter (lijn Brussel-Dendermonde).
  
Heeft u na het paintballen zin om iets te eten?
Dan kan u terecht in één van de vele taveernes of restaurants in de buurt van onze zaak.
Op aanvraag kunnen wij u een lijst toesturen.
Voor tarieven klik hier


Routebeschrijving

  
Vanuit Brussel:

Volg de ring, richting A12. Neem de A12 richting Boom/Antwerpen. Neem de afrit Meise/Wolvertem, volg de richting Wolvertem. In het centrum van Wolvertem aan de kerk rechtsaf en onmiddellijk opnieuw linksaf richting Merchtem. Na ongeveer 5 km en een rotonde, komt u voorbij het Total Fina Station; daar rijdt u rechtdoor, na 100 m neemt u op de T-splitsing linksaf, aan het kruispunt kunt u zich rechts parkeren want voor u bevindt zich National Paintball Games Indoor. Bel en kom binnen via de Kattestraat 27.

Vanuit Antwerpen:

Neem de A12 richting Brussel. Neem de afrit Meise/Wolvertem, volg de richting Wolvertem. In het centrum van Wolvertem aan de kerk rechtsaf en onmiddellijk opnieuw linksaf richting Merchtem. Na ongeveer 5 km en een rotonde, komt u voorbij het Total Fina Station; daar rijdt u rechtdoor, na 100 m neemt u op de T-splising linksaf, aan het kruispunt kunt u zich rechts parkeren want voor u bevindt zich National Paintball Games Indoor. Bel en kom binnen via de Kattestraat 27.

Vanuit Gent:

Neem de E40 richting Brussel; neem afrit Aalst, richting Aalst, aan de rotonde gaat u rechtdoor. Na de lichten rijdt u over 2 bruggen (eerst de Dender en dan de spoorweg). Aan de lichten linksaf. Volgende lichten rechtsaf (richting Moorsel). Na ongeveer 10 km neemt u rechtsaf na de lichten. Na de volgende lichten gaat u linksaf richting Merchtem. Na het Gabriels Station neemt u de eerste straat links richting Londerzeel. U neemt onmiddellijk de eerste straat rechts. Aan het volgende kruispunt parkeert u zich op de parking aan de linkerkant. National Paintball Games bevindt zich op uw rechterkant. Bel en kom binnen via de Kattestraat 27.
merchtem2.jpg
website-005.jpg
website-018.jpg
zaal Merchtem.jpg
website-023.jpg
website-028.jpg